Tuniakový šalát s vlašskými orechami

Tuniakový šalát s vlašskými orechami
Tuniakový šalát s vlašskými orechami
Oznámkujte tento článok 🙂

 

Čas prípravy: 10 minút

Počet porcií: 1

Kalorická hodnota: 480 kcal

INGREDIENCIE


  • (140 g) tuniaka (vo vlastnej šťave)
  • 2 PL (12 g) vlašských orechov
  • 1/4 uhorky
  • 1/2 pohára (75 g) hrozna
  • 1/2 pohára (120 g) gréckeho jogurtu alebo bieleho jogurtu
  • 1 PL (15 g) horčice

POSTUP


  1. Zmiešajte jogurt a horčicu v jednej spoločnej miske.
  2. Prerežte hrozno na polovicu, nakrájajte uhorky a orechy na veľké kúsky a pridajte do misky.
  3. Vylejte šťavu z tuniaka, pridajte ho do misky a pomiešajte.

Výživové zloženie pre 1 porciu:

480 kalórií, 38.7 g bielkovín, 26.1 g sacharidov a 25.8 g tukov.

 

Tomáš je autor projektu Nutrition Experts, ktorého poslaním je učiť ľudí, ako získať vysnívanú postavu, zvýšiť svoju kondíciu, získať viac energie, odstrániť únavu a to vďaka správnym informáciám o výžive postavených na vedeckých základoch. Je absolventom Univerzity Komenského FTVŠ v Bratislave a Karlovej univerzity FTVS v Prahe. Tomáš sa odborne zaoberá výživou, telesnou zdatnosťou, nadváhou a obezitou u detí i dospelých, prednáša a publikuje v odborných časopisoch na Slovensku i v zahraničí.