Čas prípravy: 5 minút

Počet porcií: 1

Kalorická hodnota: 250 kcal

INGREDIENCIE


  • 1/2 pohára (75 g) hrozna
  • 1 jablko
  • 3/4 pohára (170 g) bieleho jogurtu
  • kvapky stévie (voliteľné) - odporúčam túto

POSTUP


  1. Nakrájajte jablko na veľké kúsky a hrozno prekrojte na polovicu.
  2. Pomiešajte kúsky jablka a hrozna s jogurtom a kvapkami stévie (voliteľné).

Výživové zloženie pre 1 porciu:

250 kalórií, 6.9 g bielkovín, 46.7 g sacharidov a 6 g tukov.

Tento recept a ďalších takmer 400 receptov nájdete v Kaki online kuchárke.

 

Jogurt s jablkom a hroznom
Oznámkujte tento článok 🙂

Páčil sa vám článok? Odporučte ho i svojim priateľom!
Tomáš je autor projektu Nutrition Experts, ktorého poslaním je učiť ľudí, ako získať vysnívanú postavu, zvýšiť svoju kondíciu, získať viac energie, odstrániť únavu a to vďaka správnym informáciám o výžive postavených na vedeckých základoch. Je autorom knihy Chudnutie na mieru, absolventom Univerzity Komenského FTVŠ v Bratislave (Mgr.) a Karlovej univerzity FTVS v Prahe (PhD.). Tomáš sa odborne zaoberá výživou, telesnou zdatnosťou, nadváhou a obezitou dospelých, prednáša a publikuje v odborných časopisoch na Slovensku i v zahraničí. So svojimi klientmi pracuje individuálnou formou prostredníctvom bežne dostupných potravín. Osobnými i online konzultáciami, jedálničkom na mieru i komplexnou osobnou starostlivosťou. Jeho klienti schudli jedlom už viac ako 1 000 kilogramov. Organizácia BPH - British Publishing House Ltd. ho v roku 2022 zaradila do encyklopédie významných osobností Slovenskej a Českej republiky.