Čas prípravy: 90 minút
Počet porcií: 2
Kalorická hodnota: 562 kcal
INGREDIENCIE
- (200 g) hovädzieho mäsa
- (300 g) zemiakov
- 2 mrkvy
- 1 cibuľa
- 2 PL (30 g) paradajkového pretlaku
- 2 strúčiky cesnaku
- 2 hrste petržlenu
- 2 ČL tymiánu
- 3 poháre (700 ml) vody
- 2 PL vegety
- 1 PL olivového oleja - odporúčam tento
- soľ - odporúčam túto a korenie podľa chuti
POSTUP
- Nakrájajte mäso na veľké kúsky a varte na olivovom oleji vo veľkom hrnci.
- Nakrájajte cibuľu a petržlen na malé kúsky, pridajte do hrnca a nechajte zmäknúť.
- Do hrnca pridajte vodu, vegetu a tymián a varte na miernom ohni 50 minút.
- Nakrájajte na malé kúsky zemiaky, mrkvy a cesnak, pridajte do hrnca a varte na miernom ohni 15 minút.
- Pridajte soľ a korenie podľa chuti.
Výživové zloženie pre 1 porciu:
562 kalórií, 31.6 g bielkovín, 47.5 g sacharidov a 25.3 g tukov.
Tento recept a ďalších takmer 400 receptov nájdete v Kaki online kuchárke.