Čas prípravy: 25 minút
Počet porcií: 2
Kalorická hodnota: 542 kcal
INGREDIENCIE
- 2 ks kuracích pŕs (360 g)
- 2 hrste rímskeho šalátu
- 2 PL (12 g) syru parmezán
- 2 ČL olivového oleja - odporúčam tento
- soľ - odporúčam túto a korenie podľa chuti
Šalát dresing:
- 1/2 pohára (120 g) gréckeho jogurtu
- 1/4 vytlačeného citrónu
- 1 ČL horčice
- štipka mletého cesnaku
- soľ - odporúčam túto a korenie podľa chuti
POSTUP
- Nakrájajte kuracie mäso na veľké kúsky a ochuťte ho soľou a korením.
- Varte mäso v olivovom oleji na strednej teplote, kým už nie je mäso z vnútra ružové.
- Do malej misky pridajte ingrediencie pre dresing a pomiešajte ich.
- Nakrájajte rímsky šalát na veľké kúsky, vložte ich do misky a pridajte k nim parmezán a kuracie mäso.
- Šalát mierne polejte dresingom a všetko spolu pomiešajte. Dobrú chuť 🙂
Poznámka:
Keď nebudete mať k dispozícii rímsky šalát, tak použite akýkoľvek iný, v množstve, aké uvádza recept.
Výživové zloženie pre 1 porciu:
542 kalórií, 63 g bielkovín, 10.7 g sacharidov a 26.4 g tukov.
Tento recept a ďalších takmer 400 receptov nájdete v Kaki online kuchárke.